Etapele de realizare ale unei case modulare Kubix

Etapele de realizare ale unei case modulare Kubix

Piața construcțiilor din ultimii ani, a fost una efervescentă, cu o mulțime de tehnologii noi și cu materiale din ce în ce mai diversificate, folosite pentru structura de rezistență. Așadar, dacă până nu demult majoritatea caselor erau construite din cărămidă, BCA sau lemn, iar procesul de realizare dura o perioadă îndelungată, astăzi există o mulțime de opțiuni rapide și la fel de eficiente, cum ar fi casele din materiale prefabricate, sau altfel spus: casele modulare.

Care, datorită proprietăților excelente, au ajuns să atragă din ce în ce mai mult atenția celor care își doresc o locuință proprie și pot fi întâlnite peste tot în țară, fie că vorbim de mediul rural sau fie că facem referire la mediul urban.

Pe lângă multiplele avantaje ale caselor modulare, unul dintre cele mai valorificare este faptul că acestea se construiesc într-un timp record și nu fac rabat de la calitate. Ei bine, pentru a completa acest subiect, îți vom aduce la cunoștință care sunt etapele realizării unei case modulare marca KubIx Home, de la punctul zero și până la momentul predării acesteia către proprietar.

Așadar, din momentul în care te-ai decis că îți dorești o casă modulară, procesul decurge în felul următor:

 1. Se alege numărul de module și compartimentarea dorită.
  Pornind de la nevoile, visurile și interesele tale, casa modulară este compartimentată așa cum îți dorești, ținând cont ca locuința să fie una practică și care să asigure maxim confort.
 2. Se alege locul unde dorești să se amplaseze modulele.
  Orice model de casă Kubix poate fi instalat oriunde își dorește viitorul proprietar, fie că optezi pentru o locație în mijlocul naturii, fie că aproape de mediul urban. Acest lucru nu influențează calitatea locuinței tale, pentru că utilizăm materiale durabile, care să ofere confort și calitate.
 3. Se discută toate detaliile tehnice și estetice.
  Datorită faptului că se folosesc profile de dimensiuni mai mici, se va obține o suprafață utilă mai mare, cu posibilități de împărțire a spațiului mai flexibil și mai simplu de realizat.
 4. Se semnează un contract și se fixează prețul.
  După ce te hotărăști sigur cu modelul de casă pe care ți-l dorești, precum și tipul de finisaj (Retro Panel, lemn tratat sau fibrociment) și confirmi dimensiunile, semnăm contractul. Totodată, prețul construcției este unul stabilit de la început și nu va fi modificat pe parcursul realizării propriu-zise a proiectului, indiferent de modelul de Kubix ales.
 5. Începe producția în fabrică.
  Locuința visurilor tale se va realiza într-un timp scurt, de 1-2 luni, într-un mediu controlat de experți și a tehnologiilor moderne, garantând totodată calitatea, siguranța și eficiența acesteia, pentru zeci de ani înainte.
 6. Se montează fundația casei.
  Fundația caselor modulare Kubix este croită la milimetru și adaptată terenului tău pentru a asigura un plan cât mai drept și mai confortabil pentru tine.
 7. Se face recepția la structură și placa de beton.
  O etapă importantă din construcția unei case modulare o reprezintă finalizarea acesteia, moment în care se realizează și procesul-verbal de recepție a structurii și plăcii de beton. Iar această etapă se efectuează în mod obligatoriu de către experții în domeniu
 8. Recepție module și verificare instalație electrică, bloc sanitar și alte detalii tehnice.
  Toate detaliile tehnice țin să respecte prevederile din autorizația de construire, avizele și condițiile impuse de autoritățile competente.
 9. Livrare la destinație și montare module.
  Instalarea/Montarea casei visurilor tale se realizează în decursul a 1-2 săptămâni și vei putea urmări personal procesul de lucru.
 10. Finisaje exterioare și recepție finală, adică predarea către beneficiar.
  O casă modulară permite trecerea dincolo de pragul designului tradițional, ducându-ne către modernism, futurism și inovație, iar asta e ceea ce-și doresc oamenii. Astfel, poți opta pentru amenajarea interioară efectuată de către designerii noștri sau o poți face chiar tu după bunul plac. Totul se întâmplă rapid, fără întârzieri și eficient!

Fiecare casă modulară Kubix Home, se realizează din structură metalică grea industrială și pereții au o structură metalică zincată. Iar izolarea termică, este una de calitate înaltă și nu se pune problema supraîncălzirii pe timp de vară sau menținerea căldurii pe perioada sezonului rece.

Casele modulare sunt o soluție de viitor, deoarece pe lângă faptul că sunt la un preț accesibil și ușor de construit, acestea reduc deșeurile cu până la 77% și scad costurile de exploatare cu până la 65%.
Astfel, conform proiecțiilor financiare, piață mondială a acestor case se va dubla până în 2030, ceea ce înseamnă un singur lucru: casele modulare reprezintă viitorul.