3 tipuri de finisaje pentru casele modulare

3 tipuri de finisaje pentru casele modulare

Construcția casei modulare este un compromis rațional între nevoia de a economisi bani și de a asigura practicitate și confort maxim. În condițiile actuale, în multe părți ale lumii, aceste tipuri de clădiri sunt utilizate pe scară largă ca structuri individuale (case rezidențiale, cabane, case de vară), clădiri publice (birouri, magazine) și clădiri industriale (garaje, depozite, ateliere de producție).

Casele modulare sunt construcții moderne care au numeroase avantaje, fiind foarte versatile, întrucât pot varia ca structură în funcție de preferințe. Kubix te invită să descoperi cele 3 variante de finisaje ale unei case modulare:

  • Retro Panel;
  • Fibrociment;
  • Lemn.

 

Îți sugerăm să citești în continuare articolul, pentru a afla care sunt avantajele fiecărui tip de finisaj, a unei case modulare propuse de Kubix.

Casele modulare cu finisaj din lemn

Casele prefabricate cu finisaj de lemn tratat sunt o alegere bună pentru o locuință! Această opțiune reprezintă o nouă tendință în realizarea unei construcții, îmbinând multiple avantaje de ordin estetic, economic și ecologic. Un alt avantaj pentru a opta pentru case modulare cu finisaje exterioare din lemn este faptul că sunt accesibile și sustenabile cu un impact minim asupra mediului și un aspect modern, plăcut și stilat.

Datorită caselor noastre modulare din lemn este ușor și foarte rapid să creați un mediu confortabil în care să locuiți, care combină caracteristicile funcționale înalte cu valoarea arhitecturală a designului. Fie că se află în orașe mari sau în zone rurale, la munte sau la sat, casele modulare cu finisaje din lemn se potrivesc perfect în orice mediu.

Case modulare cu finisaj din Retro Panel

Casele modulare din Retro Panel sunt mult mai rezistente la foc și rezistente inclusiv la condiții de vânt foarte puternic, oferind o siguranță maximă locuinței. Finisajul caselor modulare cu Retro Panel se caracterizează prin conductibilitate termică, rezistență și durabilitate îndelungată.

Casele modulare cu finisaj din Retro Panel, pot oferi o flexibilitate mai mare în ceea ce privește designul, se poate opta pentru un stil minimalist și nordic, cu multiple nuanțe. Pe lângă avantajele vizuale, astfel de case modulare oferă o atmosferă naturală de neegalat – care se află în centrul designului nordic.

Case modulare cu finisaj din Fibrociment

Finisajul din Retro Panel oferă o gamă largă de stiluri și finisaje, astfel încât clienții să poată alege ușor un design exterior cu un aspect de care se vor bucura întotdeauna. Plăcile de fibrociment sunt fabricate din materiale durabile, care oferă rezistență la intemperii și la foc, venind și cu beneficiul fiabilității pe termen lung. În același timp finisajul cu fibrociment este foarte sigură și ecologică, oferă o izolare termica excelentă iar casele pot rezista ani de zile fără mentenanță.

Kubix Home oferă un design modern, funcțional a caselor modulare, fiind de înaltă calitate. Aceste case prefabricate sunt disponibil atât în proiecte standard, cât și în proiecte individuale, fiind relativ rapid de construit și, în plus, nu necesită o coordonare lungă a proiectului.

Un avantaj important și al casei modulare este mobilitatea acestora. Indiferent de finisajul acesteia, sunt rapid de asamblat și nu necesită investiții separate în fundație, pentru că fundațiile sunt incluse în prețul ofertei inițiale. În plus, casele modulare sunt la fel de rapid montate și instalate în locația dorită.

Indiferent pentru ce tip de finisaj vei opta, Kubix îți va oferi sprijinul în alegerea celei mai bune soluții pentru casa ta modulară!