Casele modulare: potrivite pentru a fi atât case de locuit, cât și case de vacanță

Casele modulare: potrivite pentru a fi atât case de locuit, cât și case de vacanță

Casele modulare, un concept nou și revoluționar, care a câștigat tot mai multă notorietate în prezent, iar noile modele disponibile în piață încep să devină o alternativă tot mai viabilă la locuințele clasice, din cărămizi și betoane, venind cu o serie largă de avantaje în ceea ce privește viteza de construcție și costurile reduse pentru realizare și întreținere.

Pe măsură ce casele modulare au început să devină populare și în România, a început să se diversifice și aria de clienți. Dacă până acum majoritatea celor interesați erau cei care căutau o variantă rapidă și ieftină pentru o casă de vacanță personală sau cei care administrau resorturi de vacanță, acum, datorită modelelor nordice, care pot fi găsite în prezent pe piață, casele modulare au început să devină o alternativă pentru o locuință pe termen lung, în condiții similare cu cele oferite de o construcție clasică.

Indiferent dacă ești o fire artistică sau ai o pasiune pentru realism și perfecționism – casele modulare Kubix se potrivesc fiecărui temperament și tip de personalitate, fiind flexibile în ceea ce privește compartimentarea și amenajarea interioară.

Casele modulare cu structură metalică, reprezintă o nouă tendință în realizarea unei construcții, îmbinând multiple avantaje de ordin estetic, economic, ecologic, dar și de eficiență energetică. Totodată, acestea pot servi atât drept casă de locuit, cât și casă de vacanță, unde să te retragi de fiecare dată când ai nevoie de o pauză.

Casa modulară pentru vacanță

Te gândeşti la o casă de vacanţă sau de weekend, unde să îţi petreci timpul liber şi să te bucuri de aerul curat, priveliștea naturii și liniștea din jur? Indiferent unde locuieşti, este o opţiune atractivă, mai ales că viaţa urbană devine tot mai agitată şi stresantă.

Pentru că atunci când spui casă de vacanță, te duce gândul la natură, liniște și relaxare, iar casele modulare concepute de către Kubix Home sunt construite să reprezinte și să completeze spațiul de odihnă în funcție de nevoile tale. Kubix îmbrățișează procedurile ECO pentru construirea caselor modulare de vacanță, ceea ce înseamnă că nu doar protejăm mediul înconjurător, dar facem ca viitorii proprietari să aibă o cu totul altă experiență.

Unul dintre cele mai mari avantaje la construirea caselor modulare este că nu avem nevoie de un șantier pentru realizarea modulelor Kubix, mai bine de 90% din lucrări sunt realizate în fabrică, sub control de calitate, ceea ce ne permite să reducem poluarea mediului înconjurător și cantitatea deșeurilor de la locul de muncă.

Materialele de înaltă calitate folosite pentru realizarea caselor modulare de vacanță, permit utilizarea acestora pe toată perioada anului, indiferent de condițiile meteo și factorii externi.

Casa modulară pentru locuit

În ultimii ani, oamenii din întreaga lume descoperă modul în care casele modulare pot fi prietenoase atât pentru mediu, cât și pentru bugetul lor. Pentru că o casă modulară nu doar că este gata într-un timp foarte scurt, dar oferă şi tot confortul necesar pentru a fi locuită pe întreg parcursul anului.

Achiziţia, configurarea şi montarea unei case modulare Kubix, este un proiect simplu şi rapid, opţiunile fiind clare şi fără costuri ascunse: structură, compartimentare, finisaje și montarea propriu-zisă. Contractarea şi stabilirea proiectului durează în general 2-3 zile, în care stabilim împreună modelul de casă pe care ți-l dorești și alte necesități pe care să le luăm în calcul. Construcţia efectivă a modulelor viitoarei tale case se realizează în 2 luni, iar montajul în locaţie se efectuează într-un timp și mai scurt de 2 săptămâni.

Tot procesul se derulează fără negocieri obositoare cu alți specialiști și constructori, căutarea unui Project Manager de şantier, vizite permanente în locaţie etc. Ştii de la început costul proiectului și durata de realizare a acestuia, iar incertitudinile dispar.

Atunci când nu știi ce model de casă ți se potrivește și ai nevoie de ajutor pentru a alege casa perfectă, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, astfel încât să putem să-ți oferim asistență tehnică. Echipa noastră este mereu disponibilă și va ține cont de toate informațiile pe care le oferi, astfel încât să îți putem oferi cele mai bune sfaturi și sugestii și să te asistăm pas cu pas în procesul de construire al casei modulare dorite.