Etapele de achiziție a unei case modulare Kubix Home

Etapele de achiziție a unei case modulare Kubix Home

În România, conceptul de case modulare a prins tot mai multă amploare și a devenit o opțiune tot mai populară pentru cei în căutarea unei soluții inovatoare și eficiente pentru locuință. Aceste case reprezintă o alternativă modernă la construcțiile tradiționale și aduc cu ele numeroase avantaje. Casele modulare sunt caracterizate de procesul de construcție în care diverse module sau unități prefabricate sunt realizate în fabrică și apoi asamblate la locul final de amplasare.

Cel mai important aspect în procesul de achiziție a modelelor KUBIX este comunicarea. De aceea, este foarte important să aflăm care sunt nevoile, preferințele și bugetul în care dorește fiecare persoană să se încadreze, astfel împreună vom crea varianta ideală de casă modulară.

1. Contactarea unui reprezentant Kubix Home

Cea mai ușoară comunicare se poate face printr-un apel telefonic la numărul de telefon +40 745 737 737, unde putem discuta detaliat despre întrebările și soluțiile pe care putem să le oferim. Prin e-mail la adresa de [email protected] unde ne puteți solicita întrebări sau atașa un plan cu construcția pe care doriți să o realizați.

2. Crearea modelului dorit (1-2 zile)

După ce discutăm referitor la proiectul pe care doriți să-l realizați, vom crea un model de casă și o ofertă personalizată, unde vom comunica cu exactitate costul produsului fără surprize pe parcursul colaborării.

3. Vizita la Showroom

Pentru a cunoaște produsul, vă recomandăm vizita la showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, unde pe lângă detaliile tehnice și estetice se pot cunoaște mai mulți colaboratori care oferă un discount sau alte beneficii către clienții Kubix Home.

4. Semnarea contractului

Semnarea contractului se face cu o anexă, unde vom atașa tot planul casei creat de proiectantul nostru, iar în acest plan vor fi trecute toate detaliile tehnice și estetice discutate.

5. Avans 10%

După ce am finalizat toate detaliile, vom percepe un avans de 10%, după care proiectul Kubix Home va intra în producție.

6. Recepția structurii (1 lună de la semnarea contractului)

Recepția structurii și plăcii de beton care se realizează în fabrică, se va confirma fie prin vizita în fabrică de către beneficiar, fie printr-un delegat sau o confirmare foto/video. Dacă construcția a respectat planul, se percepe urmatoarea tranșă de plată.

7. Montajul fundației pe teren (2-3 zile)

Montajul fundației cu piloni prefabricați din beton, care sunt realizați deja în fabrică, se transportă pe terenul beneficiarului și se execută toate lucrările aferente. Astfel încât acestea să fie puse pe poziție pentru montajul modulelor. Beneficiarul are posibilitatea în această etapă să-și pună utilitățile de pe poziție, pe care le confirmăm într-un plan detaliat.

8. Recepția modulelor (2 luni de la semnarea contractului)

Recepția modulelor în cadrul fabricii se realizează prin inspectarea fiecărui detaliu cu referire la compartimentările interioare, traseele electrice, instalațiile sanitare și zonele vitrate, care deja sunt puse pe poziție. Dacă toate aspectele sunt în regulă, se achită urmatoarea tranșă de plată, iar modulele vor fi transportate spre terenul proprietarului.

9. Montajul și anveloparea modulelor (3-6 zile)

Montajul și anveloparea modulelor se face pe terenul beneficiarului, unde se vor atașa modulele pe poziția unde deja a fost creată fundația. După care, se face prinderea între module și se conectează traseele electrice și sanitare.

Anveloparea casei cu lemn tratat, retropanel, fibrociment sau decorativă, se realizeaza pe teren pentru a oferi o estetică finală perfectă. Iar ulterior, se creează recepția finală.