De ce să alegi Kubix Home pentru casa ta de vis?

De ce să alegi Kubix Home pentru casa ta de vis?

În căutarea casei perfecte, ne dorim ca totul să fie la locul său, fără surprize neplăcute sau întârzieri nedorite. De aceea, Kubix Home este alegerea inteligentă pentru cei care își doresc o locuință modernă, eficientă și fără griji.

Iată de ce merită să alegi Kubix Home pentru proiectul tău de locuință:

1. Fără costuri surpriză

Noi înțelegem cât de important este să ai control total asupra costurilor proiectului tău de casă. De aceea, după finalizarea planurilor și poiectărilor, ne asigurăm că toate calculele noastre sunt precise și transparente. Astfel, la Kubix Home, vei beneficia de un preț fix pentru întregul proiect, fără costuri ascunse sau neașteptate care să apară pe parcurs.
Materialele necesare sunt achiziționate încă de la începutul proiectului, iar producția lor se realizează în propria noastră fabrică, ceea ce ne permite să gestionăm cu precizie fiecare detaliu financiar.

2. Termen de livrare

Știm cât de important este să te poți muta în casa ta în cel mai scurt timp posibil. De aceea, cu Kubix Home, termenul de livrare este rapid și eficient. După semnarea contractului, poți fi în casa ta în doar 2.5 luni, inclusiv timpul de montaj pe teren. Modulul nostru de producție în serie permite o producție rapidă și consistentă, indiferent de dimensiunea proiectului tău.

3. Montaj pe teren

Cu Kubix Home, montajul casei tale devine o experiență simplă și plăcută. Montajul pe teren, inclusiv fundația, durează mai puțin de 10 zile. Am investit timp și resurse pentru a optimiza procesul de montare a acsei modulare, astfel încât să minimalizăm disconfortul și să oferim o soluție rapidă și eficientă. Asamblarea casei în sine, poate varia între 3 și 7 zile, în funcție de model și numărul de module.

4. Calitate și garanție

O casă Kubix Home înseamnă calitate și durabilitate. Produsele noastre sunt realizate din materiale rezistente în timp, cum ar fi structura metalică grea pentru rezistență, fundația din beton și placa din beton armat.

Oferim o garanție de 10 ani pentru produsele noastre, astfel încât să te poți bucura de casa ta fără nicio grijă. Așadar, dacă vrei să-ți achiziționezi o locuință modernă, rapidă și eficientă, fără bătăi de cap și costuri surpriză, Kubix Home este alegerea perfectă pentru tine.

5. Izolație

Dat fiind compoziția geografică variată a țării noastre, care cuprinde atât regiuni montane, cât și zone cu temperaturi ridicate, izolația devine un element esențial.
În acest context, rezidențele noastre sunt echipate standard cu straturi de vată minerală bazaltică de 15 cm în pereți și în acoperiș, precum și cu un strat de polistiren expandat de 15 cm sub placa de beton armat de la pardoseală. Dacă este solicitat de către client, este posibil să adăugăm încă 5 cm de izolație din vată minerală bazaltică. În ceea ce privește izolația fonică, fiecare perete din interiorul casei este prevăzut cu un strat de vată minerală bazaltică de 10 cm.

6. Instalații electrice și sanitare

Sistemul electric și instalația sanitară sunt implementate personalizat în zonele selectate, după o discuție și un acord cu clienții noștri.
În vederea asigurării unui nivel înalt de profesionalism și siguranță, traseele electrice sunt canalizate prin tuburi kopex, iar dimensiunile cablurilor utilizate sunt adaptate fiecărei zone în parte. În locurile destinate iluminatului, sunt utilizate cabluri cu grosime de 1.5 mm pentru prize și 2.5 mm pentru iluminat. Pentru a face față consumatorilor de energie mai mari, precum cuptoarele sau alte dispozitive cu un consum crescut, sunt folosite cabluri cu grosimea de 4 mm.

Transformă visul tău în realitate cu experiența și profesionalismul nostru.