Kubix Home – O soluție modernă pentru case modulare personalizate

Kubix Home – O soluție modernă pentru case modulare personalizate

Construcțiile modulare au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimele decenii datorită avantajelor lor în ceea ce privește eficiența și costurile reduse. Încă din anii ’70, s-au construit clădiri întregi în fabrici, iar această abordare a permis simplificarea procesului de producție și reducerea termenului de execuție a construcțiilor.

Inspirată de aceste principii, compania Kubix Home oferă o soluție inovatoare pentru construcții modulare personalizate pe teritoriul României. Un element-cheie al soluției propuse, constă în producția modulelor de diferite tipuri în propriile fabrici, sub o linie de producție bine pusă la punct. Acest mod de lucru elimină majoritatea factorilor care ar putea crea disconfort în această industrie, asigurând, totodată, o calitate superioară a construcțiilor.

Printre beneficiile oferite de Kubix Home se numără:

1. Fundația casei

Kubix Home utilizează piloni prefabricați de beton pentru fundațiile caselor, aceștia fiind introduceți la o adâncime de 90 de cm, potrivit cotei de îngheț specifică majorității zonelor din România.

Montajul pilonilor urmează proceduri standard, iar echipa companiei se ocupă de toate etapele necesare, inclusiv săpăturile inițiale, introducerea pietrișului și tasarea acestuia cu ajutorul echipamentelor specializate. De asemenea, pilonii sunt certificați ISO și sunt creați în medii controlate, garantând astfel calitatea și reducerea costurilor față de fundațiile realizate direct pe teren. Totodată, această soluție de fundație permite o finalizare rapidă a lucrărilor, Kubix Home având întotdeauna un stoc pregătit pentru orice proiect și asigurând și partea de montaj, ceea ce duce la finalizarea lucrărilor în câteva zile.

Un alt avantaj important al acestor piloni este capacitatea lor de a fi supraînălțați în zone cu diferențe de nivel, permițând astfel montarea modulelor la cota 0.

2. Autorizație de construcție

Obținerea unei autorizații este necesară pentru orice tip de structură construită în România. Cu toate acestea, procesul poate fi uneori o provocare, deoarece necesită întocmirea unei documentații complexe și aprobarea din partea autorităților competente.

Kubix Home vine în ajutorul clienților săi cu o echipă de proiectanți și arhitecți specializați, care identifică tipul de autorizație necesar pentru fiecare proiect și pregătesc un dosar complet pentru obținerea acesteia. Astfel, clienții beneficiază de suport profesional în fiecare etapă a procesului de obținere a autorizației.

3. Consultanță și Showroom

Conștienți de importanța procesului de luare a deciziilor în ceea ce privește designul și compartimentarea unei case, Kubix Home oferă clienților săi posibilitatea de a crea case modulare personalizate. Fiecare pas din această etapă implică discuții și identificarea dorințelor și necesităților specifice ale fiecărui proiect.

Pentru a ajuta clienții să vizualizeze produsul final, compania a creat un showroom unde pot observa calitatea produsului și posibilitățile de compartimentare. Astfel, împreună cu reprezentanții Kubix Home, se poate crea produsul dorit, adaptat la cerințele individuale ale fiecărui client.

În concluzie, Kubix Home oferă soluții moderne pentru construcții modulare personalizate în România. Prin producția internă de module și utilizarea pilonilor prefabricați de beton pentru fundație, compania asigură un proces rapid, eficient și de calitate ridicată în realizarea caselor modulare. Echipa de specialiști se implică activ în procesul de obținere a autorizației de construire și oferă consultanță pe tot parcursul proiectului.

Cu un showroom ce permite vizualizarea și personalizarea produsului, Kubix Home își demonstrează angajamentul de a oferi clienților săi case modulare de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor și preferințelor individuale.