De ce să optezi pentru o casă modulară Kubix?

De ce să optezi pentru o casă modulară Kubix?

O casă modulară permite trecerea dincolo de pragul designului tradițional, ducându-ne către modernism și inovație, fiind ușor de montat și de întreținut, calitative și totodată la un preț accesibil pentru fiecare, iar asta e ceea ce-și doresc oamenii.

Iar pentru a-ți putea face o concluzie de ansamblu, îți propunem să realizăm împreună o analiză mai detaliată a întreg conceptului de case modulare și să discutăm despre câțiva factori importanți, care sunt primordiali, atunci când trebuie să te hotărăști cu tipul de construcție pentru viitoarea ta locuință, cum ar fi:

1. Durata de construire a caselor modulare

Din punct de vedere al duratei de construire, comparativ cu locuințele tradiționale, de departe cea mai avantajoasă variantă este construcția unei case modulare, dat fiind faptul că timpul de execuție al acesteia nu depinde de condițiile meteorologice și poate fi realizată în 2/3 luni din momentul definitivării proiectului și semnării contractului.

De ce? Pentru că producția este aproape în totalitate automatizată, modulele viitoarei tale case realizându-se în cadrul fabricii de Kubix-uri, iar grija transportului și montajului nu au nicio tangență cu viitorul proprietar, deoarece acestea sunt incluse în oferta noastră.

2. Amplasarea și izolarea termică

Fundația caselor modulare Kubix este croită la milimetru și adaptată terenului tău pentru a asigura un plan cât mai drept și mai confortabil pentru tine. De asemenea, casele modulare prezintă o rezistență anti-seism foarte ridicată, ceea ce permite să afirmăm că acestea pot fi amplasate oriunde dorește clientul.

Izolarea termică este una de calitate înaltă și nu se pune problema supraîncălzirii pe timp de vară sau menținerea căldurii pe perioada sezonului rece. Sistemul de izolație este integrat în momentul construcției modulelor și totodată acesta contribuie la împiedicarea formării unui nivel crescut de umezeală.

3. Compartimentarea, designul și flexibilitatea

La baza construcțiilor modulare, avem tehnici și design modern, inspirate din zonele nordice, în care simplitatea înseamnă eleganță, calitatea înseamnă confort, și inovația este exprimată prin stilul minimalist.

Totodată, o casă modulară este bine organizată și compartimentată, conferind locuinței un aer echilibrat și oferind posibilitatea instalării unor ferestre mari, cu deschideri ample, precum și uși culisante din sticlă, care să acopere întreaga suprafață a unui perete. Astfel, poți beneficia de luminozitate sporită în locuința ta, fiindu-ți mult mai ușor să realizezi o amenajare interioară armonioasă. Și orice decorațiuni ai alege, acestea vor fi puse în valoare de lumina naturală care pătrunde în casă.

Nu în ultimul rând, casele modulare Kubix, mai sunt și foarte versatile, întrucât pot varia ca proiect și ca dimensiuni, în funcție de nevoile și preferințele viitorului proprietar.

4. Rezistența în timp

În ceea ce privește durabilitatea, casele modulare au un comportament deosebit de bun, datorită rezistențelor mecanice speciale ale oțelului, casa pe structură metalică având o durată de viață de până la 150 de ani. De asemenea, casele modulare Kubix reprezintă idealul în materie de locuințe moderne, ecologice și calitative, potrivite atât pentru a deveni un loc de refugiu și de vacanță, cât și pentru a deveni o locuință de zi cu zi pentru tine și familia ta.

În concluzie, putem spune despre casele modulare că reprezintă o soluție accesibilă și elegantă pentru oricine își dorește să aibă propria locuință într-un timp foarte scurt și la un preț super accesibil.

Așadar, de ce să nu-ți construiești o casă modulară Kubix?

Este ușor de realizat, implică minim efort din partea ta, este calitativă, sustenabilă și are un impact minim asupra mediului, fiind o construcție ecologică. Cu o gamă variată de modele și mereu puși pe treabă, casa modulară Kubix – este alegerea ideală pentru o casă de locuit așa cum ți-ai imaginat-o.