Avantajele unei construcții Kubix în raport cu o construcție clasică

Avantajele unei construcții Kubix în raport cu o construcție clasică

Kubix Home, face parte integrantă din SC Imosteel SRL, companie fondată în 1992, alături de care avem un scop comun de a contribui la dezvoltarea unei lumi în care achiziționarea unei case să nu mai reprezinte o problemă pentru nimeni.

Ne-am pus ambiția, cunoștințele și creativitatea în toate proiectele noastre, lucru care a condus la ceea ce numim astăzi: inovație în domeniul construcțiilor. Folosindu-ne experiența vastă, ne-am adunat întreaga echipă și ne-am imaginat cum ar putea arăta casele în viitor.

Așa a luat naștere: Kubix.

Și da, suntem un popor în ale cărui gene este adânc înrădăcinată ideea de a avea propriul cămin, confortabil, simplu, unic și cel mai important, al nostru. Și… deși pare imposibil, de fapt e chiar posibil să ai o astfel de locație doar A TA, unde să te refugiezi ori de câte ori vei simți nevoia unei escapade în natură și unde să simți acel sentiment de „acasă”.

De asemenea, se remarcă în ultima perioadă, faptul că o casă în stil scandinav a devenit o preferință în rândul românilor. Chiar și exteriorul construcțiilor noi, de la ansambluri rezidențiale, la case modulare, împrumută astăzi din simplitatea și farmecul stilului nordic. Și înțelegem de ce se întâmplă acest lucru. Pentru că e accesibil, frumos și avantajos din punct de vedere financiar.

Trebuie să știi că pentru a construi o casă adevărată, trebuie respectate foarte multe cerințe și este un proces tehnic complicat, care înglobează o mulțime de alte domenii, de la geologi, proiectanți și arhitecți, precum și vorbim de instalații de apă, canalizare, energie electrică, conducte de gaz și multe calcule matematice de-ți vine rău. Pare și mai complicat acum? Nu-i așa?

Ei, bine, optând pentru o variantă de construcție casă modulară Kubix, te scutești de toate aceste griji. Suntem specializați în îndeplinirea viselor clienților noștri și în transformarea ideilor în realitate. Credem că toată lumea ar trebui să își poată permite o casă. De aceea, construim case inovatoare, care pot fi construite mai repede și mai ieftin, decât casele tradiționale, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Kubix Home, fiind parte integrantă din SC Imosteel SRL, companie fondată în 1992, care are o enormă experiență în ceea ce privește piața construcțiilor metalice și prefabricatelor de beton, denotă în prim plan cele 4 avantaje primordiale ale unei case modulare Kubix în raport cu o construcție clasică, cum ar fi:

Construcția casei se realizează rapid și fără întârzieri.

Locuința visurilor dvs este realizată într-un timp record de maxim 2 luni și se montează în cel mult 2 săptămâni, pentru că nu mai trebuie să aștepți ani, până să te muți în noua ta casă. Kubix este acea construcție modernă și confortabilă, care nu necesită prea mult timp pentru creare, dar care garantează calitate și eficiență pentru zeci de ani înainte!

Prețul construcției este unul stabilit de la început și nu va fi modificat pe parcursul realizării propriu-zise a proiectului, indiferent de modelul de Kubix ales. Totul se întâmplă rapid, fără întârzieri și eficient!

De ce să-ți bați capul cu dileme legate de muncitori, instalatori și alte persoane? Când poți opta pentru o casă modulară Kubix, să ne spui ce-ți dorești și… să ne ocupăm noi de restul.

Kubix – înseamnă o casă calitativă și practică.

Pornind de la nevoile clienților noștri, casa modulară în stil nordic, este compartimentată așa cum își dorește fiecare client, ținând cont ca locuința să fie una practică și care să asigure maxim confort. De asemenea, orice model Kubix poate fi instalat oriunde își dorește viitorul proprietar.

Tu ce alegi? Pădure și natură sau margine de oraș și infractructură urbană?

Indiferent de răspunsul tău, trebuie să știi că acest lucru nu influențează calitatea locuinței tale. Utilizăm materiale durabile, care să ofere confort și calitate,chiar și după 10 ani de la realizare.

Preț avantajos și stabil.

Construcția unei case modulare este mai accesibilă ca niciodată, pentru că urmărind prețurile de pe piața imobiliarelor, mai ales în această perioadă de criză, ne dăm seama că acestea sunt într-o creștere bruscă și nu oricine își poate permite să adune așa sume mari. Noi, am ales să păstrăm conceptul Kubix, astfel încât să vă oferim, în continuare, calitate înaltă și siguranța unei case proprii, de care să vă puteți bucura mulți ani înainte.

Suntem dedicați furnizării de locuințe accesibile, în stil minimalist nordic, durabile și de care toată lumea se poate bucura, pentru că ambiția noastră este să ajutăm să construiți casa de vis cu ajutorul celor mai noi tehnologii, cunoștințe și creativitate. Cu noi și cu inovația în construcția de case modulare, nu a fost niciodată mai simplă și mai rapidă!

La Kubix, punem accent pe inovația în construcții, pentru a crea casa perfectă. Iubim ceea ce facem și misiunea noastră este să construim o casă frumoasă, dar și sustenabilă, accesibilă și de mare calitate. Așadar, nu rata momentul, alege o construcție Kubix, care, pe lângă faptul că se realizează într-un timp scurt, este și la un preț foarte accesibil, ceea ce nu vei întâlni niciodată în cadrul unei construcții de model tradițional.

Poate nu ai analizat niciodată acest subiect, dar… o construcție clasică implică o perioadă de timp mult mai mare, o sumă de bani care depășește bugetul mediu și desigur, durează ani până la realizarea acesteia. În cazul caselor modulare Kubix, prefabricarea ne ajută să putem estima mai bine cantitatea de materiale de construcție de care avem nevoie, oferind un avantaj semnificativ în ceea ce privește costul final.

Kubix este altceva! O construcție rapidă, modernă, accesibilă ca preț și în același timp, calitativă.

Ce poate fi mai bun de atât? Ei bine, mai bine decât un Kubix, nu pot fi decât două Kubix-uri!

Iar acest lucru îl garantează clienții noștri!