6 motive pentru a achiziționa o casă modulară

6 motive pentru a achiziționa o casă modulară

Casele modulare, cunoscute și sub denumirea de case prefabricate, sunt construcții realizate din mai multe secțiuni, transportate la locul în care urmează să se afle locuința și montate într-un timp record. Popularitatea caselor modulare a crescut foarte mult în ultimii ani, acest lucru fiind confirmat de numărul vânzărilor la nivel mondial. Piața este în continua creștere, iar conceptul nordic de case modulare tinde să se extindă an de an, inclusiv pe teritoriul României.

Casele modulare sunt cel mai nou trend în construcții, care prezintă totodată o concurență enormă pentru construcțiile clasice. Astăzi, acestea sunt adevărate vedete în topul locuințelor minimaliste și moderne, potrivite atât pentru persoanele care își doresc rapid o locuință ieftină și ușor de construit, cât și pentru o familie numeroasă care își dorește un cămin confortabil și plăcut.

Mai eficiente că niciodată, casele modulare devin o alternativă excelentă pentru românii care își doresc o casă de locuit sau de vacanță. Adevărul este că nu doar cei care își doresc o locuință, achiziționează casele modulare, datorită apariției unor procese revoluționare și materiale calitative, construcțiile din prefabricate au fost diversificate și pot fi opțiunea perfectă cu scopuri extrem de variate, cum ar fi: birouri și showroomuri, grădinițe, apartamente sau orice alt imobil care se dorește a fi ieftin și ecologic.

Popularitatea caselor modulare ține de aceste 6 motive principale:

  1. Sunt ACCESIBILE CA PREȚ

O astfel de casă este considerabil mai ieftină decât o casă tradițională, ceea ce este argumentul principal pentru majoritatea oamenilor. De ce să plătești o sumă impresionantă pentru o locuință, când te poți bucura de același confort cu o investiție considerent mai mică?!

  1. Se realizează și montează RAPID

Kubix-urile, componentele din care se creează o casă modulară, se realizează și se instalează în aproximativ 2 luni și 2 săptămâni sau chiar într-un timp mai scurt, în funcție de numărul de module. Este un timp extrem de scurt, în care cei care își doresc o casă – o pot avea.

  1. Se pot amplasa ORIUNDE

Casele modulare se pot instala pe orice tip de teren (în pantă, plat, regulat, neregulat, îngust, etc.), indiferent de regiunea climatică și fără a fi influențat de vreme sau anotimp, întreg procesul de montare, ceea ce crește gradul de flexibilitate.

  1. Sunt construite din materiale ECOLOGICE

Casele modulare sunt prietenoase cu mediul înconjurător, ceea ce reprezintă o necesitate uriașă într-o lume în care poluarea este un pericol cât se poate de real. O astfel de casă nu are impact negativ asupra naturii și mediului înconjurător în general.

  1. Generează un CONSUM REDUS de energie

Datorită producției modulelor, într-un mediu controlat de experți și a tehnologiilor moderne, materialele folosite în construcția caselor prefabricate izolează foarte eficient spațiul interior. Iar cheltuielile pe care le generează pentru confort termic, sunt așadar, destul de mici.

  1. Casa modulară poate să fie PERSONALIZATĂ

Aceasta poate să fie realizată și compartimentată în funcție de proiectul creat, bazat pe nevoile și preferințele tale. Astfel, ai întotdeauna libertatea să îți construiești casa visurilor într-un stil minimalist și modern, inspirat din spiritul scandinav, care se îmbină perfect în elementele de design interior și necesitățile primordiale ale vieții de zi cu zi.

Pe lângă factorii menționați în acest articol, scopul principal al companiei Kubix Home, este de a crea o generație diferită, unică și accesibilă de case modulare moderne, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scară largă, eco- friendly, și nu în ultimul rând, personalizate.

Kubix – reprezintă casele modulare premium, care vor inspira tranziția societății la un viitor inspirat, prosper și în continuă evoluție.