Tipuri de case modulare Kubix Home

Descoperă diversitatea și versatilitatea tipurilor de case modulare Kubix Home, care sunt concepute pentru a satisface toate nevoile și preferințele tale în materie de locuință. Indiferent dacă ești în căutarea unei case pentru o singură persoană sau pentru o familie extinsă, Kubix Home îți oferă opțiuni variate care se pot adapta perfect stilului tău de viață.

KUBIX 2

Această variantă reprezintă o soluție ideală pentru cei care doresc să beneficieze de un spațiu confortabil, dar compact. Cu două module, această casă modulară oferă o suprafață generoasă pentru a-ți crea un cămin confortabil, cu toate facilitățile necesare.

KUBIX 3

Această variantă extinde puțin spațiul disponibil și adaugă un al treilea modul pentru o suprafață suplimentară. KUBIX 3 este potrivit pentru cei care doresc să aibă mai multă spațiu pentru activități și pentru a-și personaliza locuința după propriile preferințe.

KUBIX 4

Cu patru module, KUBIX 4 oferă un spațiu mai generos, perfect pentru o familie mică sau pentru cei care doresc să aibă mai multe camere și o zonă de locuit mai mare. Această variantă este ideală pentru cei care apreciază confortul și funcționalitatea.

KUBIX 5

Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu, KUBIX 5 este o alegere excelentă. Această variantă adaugă un al cincilea modul, oferind încă o cameră suplimentară sau un birou, astfel încât să poți profita de flexibilitatea și versatilitatea spațiului disponibil.

KUBIX 6

Cu șase module, KUBIX 6 este o variantă ideală pentru familiile mai mari sau pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru activități recreative sau de birou. Această variantă oferă o varietate de opțiuni de amenajare și îți permite să-ți personalizezi casa după propriile preferințe și nevoi.

KUBIX 4+4

Dacă ești în căutarea unei case mai ample și spațioase, KUBIX 4+4 este soluția perfectă. Această variantă combină două modele de KUBIX 4 suprapuse, oferind o suprafață generoasă și flexibilitate în împărțirea spațiului.

Configurator

Împreună cu echipa noastră de experți, vei avea ocazia de a stabili toate detaliile viitoarei tale case. De la suprafață și numărul de module, până la modul de compartimentare, designul interior, mărimea și numărul ușilor și geamurilor, chiar și locația – totul poate fi personalizat în conformitate cu preferințele tale individuale.

Indiferent de tipul de casă modulară Kubix Home pe care îl alegi, vei beneficia de calitate superioară, design modern și flexibilitate în amenajare.

Casele modulare Kubix Home oferă soluții inovatoare pentru o locuință confortabilă și funcțională, adaptată stilului tău de viață. Cu diversele opțiuni disponibile, poți găsi cu ușurință casa modulară care îți reflectă personalitatea și îndeplinește toate cerințele tale.

Toate modelele de case modulare Kubix Home pot fi achiziționate în două variante distincte: BUGET și SUPERIOR (implică și o terasă). Aceasta oferă clienților posibilitatea de a alege între două opțiuni, în funcție de bugetul și preferințele lor individuale. Varianta BUGET se concentrează pe oferirea unei soluții mai accesibile din punct de vedere financiar, fără a compromite calitatea și confortul. În schimb, varianta SUPERIOR pune un accent suplimentar pe finisaje premium și opțiunea de a atașa casei și o terasă spațioasă, pentru a oferi o experiență de locuire de lux.

Pe lângă opțiunea de a alege între variantele BUGET și SUPERIOR, fiecare model de casă modulară Kubix Home oferă și posibilitatea de a selecta tipul de acoperiș. Poți opta fie pentru acoperiș în două ape, care oferă un aspect tradițional și se potrivește perfect cu arhitectura clasică sau rustică, fie pentru acoperiș drept, care adaugă un stil modern și minimalist locuinței tale.

Indiferent de modelul de casă modulară pe care îl alegi, atât opțiunea BUGET, cât și cea SUPERIOR, și indiferent de tipul de acoperiș preferat, Kubix Home îți oferă posibilitatea de a personaliza și adapta casa modulară după propriile tale nevoi și preferințe.

Fie că dorești un aspect mai tradițional sau mai modern, fie că ai un buget mai restrâns sau nu neapărat, Kubix Home are soluția perfectă pentru tine.