Descoperă noile modele de case modulare KUBIX 4+4!

Ești în căutarea unei soluții inovatoare pentru locuința ta?

KUBIX 4+4 aduce pe piață un nou model de case modulare care combină eleganța, funcționalitatea și flexibilitatea pentru un stil de viață modern.

Indiferent dacă vrei o casă permanentă sau o escapadă de vacanță, noile modele KUBIX 4+4 reprezintă opțiunea ideală pentru cei care caută un design contemporan și adaptabilitate.

1. KUBIX 4+4 – Acoperiș în 2 Ape – BUGET

KUBIX 4+4 – Acoperiș în 2 Ape – BUGET

Varianta cu acoperiș în 2 ape oferă un aspect armonios și o distribuție optimă a spațiului. Cu un design inteligent și funcționalitate sporită, această variantă se încadrează perfect într-un buget accesibil. Indiferent dacă dorești o casă pentru familie sau o locuință mai mică, KUBIX 4+4 – Acoperiș în 2 Ape – BUGET devine mereu soluția perfectă.

2. KUBIX 4+4 – Acoperiș în 2 Ape – SUPERIOR (supliment terasă)

KUBIX 4+4 – Acoperiș în 2 Ape – SUPERIOR (supliment terasă)

Pentru cei care doresc ceva în plus, varianta KUBIX 4+4 – Acoperiș în 2 Ape – SUPERIOR cu terasă, este alegerea potrivită. Vei beneficia de aceeași distribuție spațială inteligentă, dar cu un plus de confort și o terasă pentru momente relaxante în aer liber. Imaginează-te petrecând serile de vară pe terasă, bucurându-te de priveliștea împrejurimilor.

3. KUBIX 4+4 – Acoperiș Drept – BUGET

KUBIX 4+4 – Acoperiș Drept – BUGET

Dacă preferi un design mai minimalist, varianta KUBIX 4+4 – Acoperiș Drept – BUGET, îți oferă eleganță și funcționalitate într-un pachet accesibil. Cu linii drepte și un aspect contemporan, această variantă se remarcă prin adaptabilitate și flexibilitate în amenajarea interioară.

4. KUBIX 4+4 – Acoperiș Drept – SUPERIOR (supliment terasă)

4. KUBIX 4+4 – Acoperiș Drept – SUPERIOR (supliment terasă)

Pentru cei care își doresc un stil modern și rafinat, varianta KUBIX 4+4 – Acoperiș Drept – SUPERIOR cu terasă, este opțiunea perfectă. Cu o estetică impresionantă și un design care pune accentul pe detalii, această variantă oferă confort și eleganță în fiecare colțișor.

Indiferent de varianta aleasă, toate casele modulare KUBIX 4+4 oferă o construcție rapidă, durabilă și personalizabilă. Fiind realizate din materiale de calitate, cu finisaje impecabile și o atenție deosebită la detalii.

KUBIX 4+4 aduce pe piață un concept adaptabil, care îmbină flexibilitatea, minimalismul și calitatea!

Fie că îți dorești o locuință pentru tine și familia ta sau un spațiu multifuncțional pentru hobby-urile tale, aceste case modulare îți permit să personalizezi fiecare aspect al interiorului și să-l transformi într-un spațiu unic care să reflecte personalitatea și stilul tău.

Dacă îți dorești o experiență deosebită în construirea casei tale, Kubix Home este alături de tine, iar pentru mai multe informații și pentru a explora variantele disponibile.

De asemenea, pentru consultație și asistență personalizată, contactează echipa KUBIX Home prin email la [email protected]  sau prin telefon la numărul 0 745 737 737.

Investește într-o locuință modernă, practică și adaptabilă cu noul model de case modulare KUBIX 4+4. Transformă visul tău în realitate și bucură-te de un stil de viață contemporan într-o casă creată special pentru tine!