Case modulare – o soluție rapidă și accesibilă pentru construcția unei locuințe în România

Case modulare – o soluție rapidă și accesibilă pentru construcția unei locuințe în România

Într-un context în care construcțiile tradiționale sunt adesea costisitoare, casele modulare oferă o soluție mai rapidă și mai ieftină pentru a obține o locuință confortabilă: în oraș, la munte, la mare sau chiar lângă un lac cu o priveliște pitorească. Deși, acestea nu sunt atât de răspândite ca în alte țări, în România, casele modulare pot fi o soluție promițătoare pentru cei care doresc să construiască o casă rapid și accesibil.

Așa cum am menționat mai sus, construcția unei case poate fi o sarcină costisitoare, de lungă durată și dificilă. De la găsirea unui teren potrivit până la proiectarea și construirea efectivă a casei, procesul poate dura luni sau chiar ani. Cu toate acestea, Kubix vine cu o alternativă  soluție revoluționară pentru construirea unei locuințe în România: casele modulare.

Cunoașteți deja că, casele modulare sunt construite din module prefabricate, ceea ce înseamnă că sunt realizate în fabrică, apoi asamblate pe terenul clientului. Acest proces reduce semnificativ timpul necesar construirii unei case convenționale și costurile implicate. Astfel, Kubix oferă o abordare inovatoare și accesibilă pentru a-ți construi propria casă într-un timp foarte scurt și cu un cost redus. Conceptul este simplu: casele modulare sunt construite din module prefabricate, care sunt asamblate pe locul de construcție. Aceste module sunt construite în fabrică, folosind cele mai noi tehnologii și materiale de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că timpul și costurile de construcție sunt reduse semnificativ.

Alături de noi, clienții pot alege dintr-o varietate de opțiuni de module și compartimentări dimensiuni pentru a se asigura că casa lor este personalizată în modul dorit. Fie că vă doriți o casă mică și simplă de vacanță sau una mai mare și mai complexă pentru locuit sau casă de vacanță, Kubix poate oferi soluția potrivită. Designul este personalizabil, permițându-vă să creați casa perfectă pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

Kubix oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii suplimentare, inclusiv proiectarea și planificarea, transportul și instalarea modulelor. Pentru a putea satisface mai multe cerințe a clienților, am creat mai multe opțiuni extra care se pot adăuga casei tale:

  • Pereții exteriori ai Kubix-ului să fie îmbrăcați în lemn tratat sau fibrociment;
  • O extra izolație de vată minerală bazaltică, pentru zonele mai răcoroase ale României;
  • Zonele vitrate din sticlă tripan;
  • În cazul diferențelor mari de nivel pe teren, supraînălțarea pilonilor mai mult decât dimensiunea standard;
  • Punerea pe poziție a traseului pentru senzori de mișcare și camere de supraveghere;
  • Adăugarea în mai multe zone ale casei o sursă directă la internet.

Acest lucru face ca achiziționarea unei case modulare să fie un proces mai ușor și simplu pentru clienții noștri.

O altă caracteristică importantă a casei modulare Kubix este faptul că aceasta este o opțiune sustenabilă și ecologică. Producția de module se realizează în fabrică, ceea ce reduce semnificativ pierderile de material și energia necesară în construcția unei case. De asemenea, modulele pot fi ușor reciclate sau relocate, reducând astfel impactul asupra mediului.

Prin urmare, Kubix oferă o soluție inovatoare și accesibilă pentru construirea unei locuințe în România. Aceasta este o opțiune rapidă, eficientă, personalizabilă și sustenabilă, care poate fi adaptată la orice nevoie și preferință. Kubix te poate ajuta în construcția casei visurilor tale, într-un timp record și cu un cost mai mic decât alte opțiuni convenționale de construcție.

Te invităm să accesezi în continuare secțiunile Modele disponibile și Oferte, pentru a explora gama noastră de case modulare sau te invităm la showroomul nostru cu o simpla programare telefonică.