Optează pentru o casă modulară

Optează pentru o casă modulară

De-a lungul timpului, am creat împreună o comunitate de oameni moderni, energici și liberi în gândire, care se bucură de natura și farmecul mediului rural la fel de mult, pe cât se bucură de avantajele și particularitățile oferite de mediul urban. Iar casele modulare în stil nordic, reprezintă, fie un spațiu modern de relaxare în weekend, fie o locuință permanentă, care satisface nevoile de confort și odihnă, utilizând resursele în mod responsabil și oferind nu doar o casă modulară, ci un mediu care te inspiră.

Casa din module este proiectată și realizată din materiale de calitate superioară, astfel încât aceasta să reziste și să funcționeze în toate condițiile meteorologice, indiferent de locația aleasă. Totodată, folosirea materialelor sustenabile și durabile este amprenta pe care Kubix Home o lasă în urma sa.

Un mare avantaj al caselor modulare, reprezintă posibilitățile nelimitate pentru aceste construcții. Vrei să te convingi singur?

Așadar, trebuie să știi că poți opta pentru o casă modulară dacă…

Ești antreprenor și îți dorești o casă de vacanță

Fiind mereu implicat în diverse ședințe, activități, procese și deplasări de afaceri, vine fără întârziere și momentul în care te simți epuizat atât fizic, cât și emoțional, având nevoia de a-ți reîncărca bateriile vitale într-un mediu calm și relaxant.
Astfel, o casă de vacanță în sânul naturii – devine opțiunea perfectă pentru un refugiu, indiferent de anotimp.

 

Ai o familie numeroasă 

E o adevărată bogăție să ai o familie numeroasă și e minunat să le poți oferi oamenilor dragi ție, un mediu confortabil și sigur. Astfel, o casă prefabricată poate fi soluția perfectă pentru tine și familia ta, deoarece aceasta poate avea 2, 3, 4, 5 sau chiar n module, precum și o compartimentare modernă și eficientă, care să ofere mediul potrivit pentru nevoile individuale și nu doar. În plus, casele modulare se realizează într-un timp record și nu trebuie să aștepți ani pentru a te muta cu familia în casa voastră.

Ești artist și ai nevoie de un loc care să te inspire

Fiind o fire artistică, indiferent de domeniul sau activitatea concretă pe care o realizezi zi de zi, mediul urban nu este tocmai o variantă potrivită pentru dezvoltarea imaginației și creativității tale. De aceea, poți opta cu ușurință pentru o casă modulară, care poate fi amplasată oriunde îți dorești tu.

Îți dorești o casă în stil nordic minimalist

În ultimii ani, casele moderne cu design scandinav au devenit tot mai populare și cert este că nu doar românii și-au îndreptat atenția către locuințele de acest tip. Acestea le oferă flexibilitate, intimidate și un grad maxim de libertate, ceea ce a intrat în topul opțiunilor de case la nivel global, generat de nevoia de a te simți confortabil și în siguranță, departe de grijile cotidiene.
Este puțin probabil că preferințele se vor schimba prea curând, de fapt îndrăznim să spunem că modelele de case prefabricate – reprezintă casele viitorului.

Îți dorești o casă la un preț accesibil

Modelele de case modulare propuse de Kubix Home, presupun bugete flexibile și accesibile pentru fiecare. Astfel, în funcție de bugetul alocat, poți alege unul dintre modelele afișate pe site (Kubix 2, Kubix 3, Kubix 4, Kubix 5, kubix 6), atent concepute și testate special pentru a răspunde cel mai bine intereselor beneficiarului. Sau, poți să optezi pentru modelul de Kubix Configurator, care implică realizarea proiectului tău, conform nevoilor și preferințelor tale. 

În concluzie, putem afirma că indiferent dacă ești o fire artistică sau ai o pasiune pentru realism și perfecționism – casele modulare Kubix se potrivesc fiecărui temperament și tip de personalitate, fiind flexibile în ceea ce privește compartimentarea și amenajarea interioară. Totodată, acestea nu implică un buget enorm, ci dimpotrivă – există opțiuni potrivite pentru buzunarul fiecăruia.

Așadar, așteptăm apelul tău pentru a stabili toate detaliile viitoarei tale case modulare, marca Kubix Home.