Concept nou de case modulare. Ecologic. Modern. Durabil.

Concept nou de case modulare. Ecologic. Modern. Durabil.

În zilele noastre, casele modulare folosesc arhitectură și tehnici de construcție de ultimă generație, ceea ce ajută la eradicarea prejudecăților pe care unii cumpărători le pot avea față de casele modulare. De asemenea, se susține că dezvoltarea caselor într-o fabrică, urmând reguli stricte, este mai sigură și produce case de calitate superioară, spre deosebire de cele construite în mod tradițional în exterior. Pe lângă reducerea emisiilor de carbon, casele modulare aduc câștiguri financiare în ceea ce privește reducerea costurilor de construcție.

Conform estimărilor industriei, construcția de case modulare poate reduce cu până la 52% deșeurile din construcții. Fabricate în conformitate cu reguli stricte, casele modulare construite în fabrică, de asemenea, reduc la minimum deșeurile la fața locului.

Casele modulare pot fi construite mai eficient folosind mult mai puțină apă decât metodele tradiționale, promovând îmbinarea construcției și durabilității. Totodată, casele prefabricate au o amprentă de carbon mai mică, deoarece există mai puține livrări de camioane la fața locului, reducând emisiile de gaze în mediu. Aceste case pot, de asemenea, să izoleze mai eficient, ceea ce înseamnă că proprietarii de case vor experimenta mai puțină risipă de energie, prin urmare facturi la energie mai mici. Nivelurile ridicate de izolare contribuie, de asemenea, la o mai bună reducere a zgomotului pentru aceste case.

Materialele folosite pentru a construi case modulare sunt ecologice, brute și non-toxice. Izolația din casele modulare este realizată din materiale reciclate, cum ar fi polistirenul rigid, care creează o pătură izolatoare în jurul pereților exteriori și a acoperișului. Această caracteristică de protecție, la rândul său, are ca rezultat economii de energie și o amprentă de carbon redusă.

Capacitatea de a finaliza proiectele de construcții în mult mai puțin timp decât structurile tradiționale ajută la minimizarea efectelor negative asupra mediului, cum ar fi zgomotul, resturile și emisiile. Construirea de case noi folosind metode tradiționale poate fi un proces consumator de timp care creează zgomot și trafic semnificativ în timpul unui proces de construcție lung, care poate atrage adesea nemulțumirea locuitorilor locali.

Casele modulare reduc timpul de construcție și, prin urmare, ajută la depășirea uneia dintre cele mai mari obiecții la construirea de noi locuințe; timpul necesar pentru a construi. Casele prefabricate le permit dezvoltatorilor să construiască mai multe case la un ritm mult mai rapid, oferind locuințe pentru cei care au nevoie de ele cu perturbări minime pentru rezidenții locali.

Casele modulare oferă o viață durabilă în stil contemporan.

Te invităm în secțiunea ”Modele disponibile” a site-ului nostru, pentru a descoperi modele de case modulare. Optează pentru conceptul nou de case: case modulare, care se disting prin duralibitate, design modern și ecologic. Combinând un plan funcțional bine planificat cu stilul tău personal și metodele noastre de construcție testate în timp, Kubix îți oferă casa viselor tale în locul tău de vis!