Bucuresti - 2 x Kubix 5

Bucureștiul este o metropolă plină de provocări, iar construirea unei case poate fi una dintre ele. Atunci când există presiune asupra timpului și prognoza meteo nu este întotdeauna favorabilă pentru construcțiile clasice, casele Kubix devin o soluție optimă, prezentând mai multe avantaje.

În acest caz, realizarea celor 2 case modulare Kubix, alcătuite din 5 module fiecare, a fost esențială pentru a se asigura că recepția și livrarea lor va fi posibilă până în luna februarie 2023. Astfel, am promis beneficiarului că acest lucru se va întâmpla și ne vom asigura ca proiectul să decurgă conform planului stabilit.

Fiecare casă modulară Kubix din acest proiect are o compartimentare alcătuită din 2 camere cu baie proprie, o zonă de living cu bucătărie și o baie. În curând vom putea oferi mai multe fotografii cu privire la compartimentarea și montajul casei.

Suntem mândri să oferim o soluție eficientă pentru construirea unei case în București și suntem siguri că beneficiarul va fi mulțumit de rezultatul final.