Alba Iulia - Kubix 4

Povestea începe cu o familie care era în căutarea unei case moderne, care să fie flexibilă, eficientă și accesibilă din punct de vedere al costurilor. După mai multe discuții telefonice și cercetări, au decis să ne viziteze showroom-ul nostru din Cluj, dorind să se asigure că opțiunile propuse se reflectă și în realitate.

Am analizat mai multe modele de case modulare și am schițat câteva idei de proiecte, dar cel care a atras atenția familiei, a fost modelul Kubix 4. Acesta se realizează din 4 Kubix-uri, având un design inteligent și modern, care ofereau compartimentarea dorită: 2 dormitoare, un living cu bucătărie spațioasă și o baie.

Ceea ce a impresionat cu adevărat familia a fost faptul că proiectul implică geamuri mari care oferă o priveliște plăcută spre gradină, astfel încât să poată profita de lumina naturală și de frumusețea naturii.

După 2 luni de construcție, această familie se bucură de noua lor casă modulară, care a devenit rapid locul preferat pentru a petrece timpul împreună.